Skip to content

Wie zijn wij?

Belgin Bozbag

Na een carrière binnen de detacheringsbranche nam Belgin in 2010 als regiodirecteur afscheid en richt Straight Management op. Een eigen bedrijf beginnen, ondernemen ‘op haar manier’ was wat ze wilde! Omdat zij overtuigd was van de meerwaarde voor de klant, focus op kwaliteit en transparant ondernemen.

Met deze overtuiging heeft zij in enkele jaren Straight Management opgebouwd tot een bedrijf met een uitstekende reputatie. Niet alleen voor de opdrachtgevers maar ook voor de professionals die zich verbonden voelen aan Straight Management.

Jurgen Bueving

In 2007 nam Jurgen afscheid als directeur bij de gemeente en begon als zelfstandig gevestigd interim Manager. Hij is in gemeente land een echte duizendpoot, naast het sociale domein is hij bijvoorbeeld zeer ervaren op het gebied van vergunningen, handhaving, economische zaken en bedrijfsvoering.

Management is een vak met meerwaarde voor medewerker en organisatie is zijn overtuiging. Vanaf 2014 is hij mede-eigenaar van Straight Management. Vanuit de gedeelde waarden bouwt hij samen met Belgin aan de ontwikkeling van Straight Management.

Verzoek tot terugbellen